Aftex Aloclair on apu aftojen ja suun haavaumien aiheuttamaa kipua vastaan!

Aftex Aloclair auttaa, kun sinua koskee suuhun. Aftex Aloclair muodostaa kalvon suun limakalvon pinnalle suojaten ärtyneitä alueita lisä-ärsytykseltä. Kalvo suojaa aftaa tai haavaumaa ylimääräiseltä kosketukselta ja kipu katoaa. Samalla afta/haavauma saa mahdollisuuden parantua suojaavan kalvon alla. Aftex Aloclair vaikuttaa pitkään!

Aftex on turvallinen koko perheelle!

Aftex Aloclair sopii koko perheelle ja jopa kaikkein pienimmät voivat käyttää sitä. Aftex Aloclairia myydään ympäri maailman ilman raportoituja sivuvaikutuksia, mikä on tuotteelle erittäin suuri etu ja tekee siitä turvallisen ja miellyttävän koko perheelle.

Oli afta tai haavauma siis kenen tahansa perheenjäsenen suussa, on Aftex Aloclair oivallinen ratkaisu kivun lievitykseen! Lue pakkausseloste ennen käyttöä.

Kolme eri vaihtoehtoa!

Aftex Aloclair -tuotteista on helppo löytää oma suosikki, sillä voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta!

 

  1. Aftex Aloclair suuveden avulla huuhtelet koko suun ja saat suojakerroksen kaikilla suun alueilla sijaitseville aftoille.
  2. Aftex Aloclair geeli sopii parhaiten suun etuosassa olevien aftojen ja haavaumien hoitoon.
  3. Aftex Aloclair sprayn avulla hoidat kätevimmin suun takaosassa olevia aftoja ja haavaumia.

 

Aftex Aloclairia voidaan käyttää niin kauan kuin aftoja tai haavaumia esiintyy. Suosittelemme kääntymistä lääkärin puoleen, mikäli suun aftat tai haavaumat vaivaavat yli kahden viikon ajan.

 

Olet poistumassa sivustosta Aftex website

Olet poistumassa sivustosta mylan.fi Napsauttamalla alla olevaa Jatka-painiketta poistut tästä Mylanin tytäryhtiön sivustosta ja siirryt kolmannen osapuolen sivustoon, joka vastaa yksin sen sisällöstä.